Nakenchock

| 3 Comments


Gårkvällen blev en rätt udda kväll! För det första var det skaldjursplatå…inte buffe. Jag som nästan enbart äter räkor tackade jennie djupt för att vi hade käkat en pizza innan vi drog dit. Men jag var stark och smakade på allt! Jag åt hummer!! å det måste jag erkänna att det var gott! Jag testade krabba…de var inte lika gott. Sen testade ja iof Inte mussla å inte kräfta…de får ja göra ngn annan gång!
Showen…jaa Ni!! haha! Det jag kommer minnas och det som jag inte tror kommer försvinna ur ngns minne (av alla tjejer som var där) Är Peter Stormares Snopp. Han visade den, tjejerna skrek!
För att slippa paniken då alla skulle dra ut så gick vi faktiskt innan slutet. Hur mysko de än må låta. Men det var rätt gött. Vi slapp köa för att komma ut ur globen. Slapp köa för att få en taxi och vi slapp köa för att komma in på utestället!! Underbart!

3 Comments

  1. Malin du lyxar till det ser jag! Globen, Skaldjur, PETER STORMARE! Haha!

  2. sicka brudar!!! ute i vimmlet ;)

  3. Jaså nu fick se honom spritt språngande naken asså!! :) vi fick inte se riktigt lika mkt! :) men fan va grym showen var eller.. vi såg den i gbg i fredags. Och du, jag är kär i stenmarck nu asså! shit vad fin du är på kortet förresten :)

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *