Real doll/reborn doll…what about the real stuff???

| 1 Comment

Jag har enormt svårt för människor som agerar som de gjorde i dokumentären på fyran nu vid åtta. Vuxna kvinnor i alla åldrar köpte sig små dockor som liknar en nyfödd bebis. Läskigt! En av dem samlade på dockor och pratade om dem som ”sina bebisar” och hon gick ut och gick med dem i barnvagn, tog familjefoton…galet. En annan var en mormor som inte längre kunde träffa sitt barnbarn. Så hon tog med sig ne bild på hur han såg ut när han var nyfödd, åsså fick hon en exakt kopia tillbaka. Hennes man däremot agerade som jag tycker e normalt ”I dont like that, it reminds me of something from the bårhuset” Jag förstår inte. Det var en liknande dokumentär på tv för inte så länge sen om vuxna män som inte hade flickvänner utan dockor som liknade kvinnor. Då kunde de beställa dem hur de ville…sen åkte de och handlade med dem..hade dem i rullstol. ÄRLIGT TALAT!

One Comment

  1. hej! jag förstår din reaktion, och visst är det skumt, men samtidigt tycker jag att det är bättre att de köper dockor än att de skaffar egna barn och behandlar dem som dockor. Det finns sådana människor också. Hon som behandlade sina dockor som riktiga bebisar var ju uppenbarligen ingen bra förälder, så man ska ju vara tacksam att det finns låtsasbebisar ändå, så att riktiga bebisar slipper lida. :P

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *