Det näst tråkigaste som finns

| 0 comments

är ju att behöva tvätta…
Här har man gått och jobbat heeela dagen…
från 08:00 till 19:00 för att vara exakt.
Och när man kommer hem måste man skynda sig upp med ett lass tvätt
USCH!!

Jag kan dock tycka att det är helt ok att tvätta om man har en tvättmaskin å tumlare i lägenheten…Då är det så enkelt. Men att behöva krångla sig upp på vinden längs smala ståltrappor e fan ingen höjdare..

Idag ringde de från sats föresten! Haha! Jag har ju inte gått dit än..å de e ju hela två dagar sedan som ja fixade kortet! Å de frågade varför ja inte satt igång än. att ja måste ta tag i det å börja direkt!
Vissa kan ju tycka att det är jobbigt…visst ja skämdes lite när ja fick förklara att jag ”inte hunnit” för att jag jobbat och för att jag helt enkelt måste se desperate housewifes och greys anatomy! hahaha!
Men imorgon ska ja fasen dit! det ska ja! No doubts about it! (eller hur man nu säger)

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *