höst, krock och helgonförklaring

| 1 Comment

Visst är det underbart att det numera är höst! Å visst är det vackert med röda och gula träd!! Och att det blir kallare ute!! Snart kommer nog första snön…tror ni inte de? Kollade dock på smhi häromdagen…inte ens i piteå ska de snöa inom de fem närmsta dagarna…men de kommer!!

Jag åkte ju ut till Jennie i lördas! Vi började med en promenad. Det första vi ser är en rejäl motorcykelolycka…polis ambulans everything. Killen såg dock inte ut att vara helt sönderskadad…men motorcykeln var helt kvaddad…oj oj oj . Det är sånnt man ser när man kommer ut till förorten!! haha! (förlåt jennie, jag var bara tvungen!!)

I varje persons liv så får man helgonförklara en människa inom varje kategori som finns. Exempel Bästa Kock, Bästa Mamma eller kanske Bästa inredare.

Jag ska nu utföra min första helgonförklaring.
Motiveringen är!
”Trots att jag är tjatig och glömmer bort och inte lär mig de viktigaste delarna inom it/dator så finns han alltid där med svar på mina problem. Och han suckar inte djupt och tycker jag är jobbig. Han skrattar och tycker ja e knäpp/blond som inte kan och hjälper glatt till!!! Han kan allt inom data. När jag är redo att dödförklara min lilla dator så ber han mig klicka på ngra ikoner eller deleta ngt så vipps funkar allt som de ska igen!”
Jag helgonförklarar Henric Fogelberg inom ämnet IT-support!! Alla tider på dygnet! Kram på dig!One Comment

  1. YES! Där satt den!=)

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *