Året 2011 – April

| 0 comments

Jag åkte taxi som aldrig förr. Den trötta malin föredrog att sova 30 minuter längre och sedan betala 250kr för att ha åktid 10minuter till jobbet istället för 40.

Mitt i mitt taxikaos så får jag info om att det finns en direktbuss från mig till jobbet. Jag börjar då åka buss! Att jag hade bott här i ett år innan jag fann bussen pratar jag inte om…men jag tackar personen som sa att tunnelbana inte är enda sättet att ta sig fram på;)

Jag hänger en del vid gullmarsplan. Jag är ute på fågelsafari med Jennie och Simon. Simon retas och vill kasta in mig till fåglarna. Jag skriker NEJ NEJ NEJ i panik men jag erkände redan efteråt att jag hade så sjukt jävla kul! Gigantiska fåglar och jag…jag är rädd men ändå har jag kul för att jag är så pirrig. Som att se skräckfilm. Man är rädd men man får adrenalin!

Årets första riktiga vårsoldag infinner sig och ALLA sthlmare åker till medis och dricker öl på snaps. ALLA. Det fanns inte ens ståplatser kvar.

jag spelade bingolotto på en dejt.

Påsken firades på Strandbryggan med världens finaste.

Liggalåten släpps…vi började alltså lyssna på den redan i april gott folk…och slutade inte förens i mitten på sommaren… ”vill du ligga med mig dååååå om saaaanningen ska fraaaaaaaaaaam”

Standup och trerätters!!

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *