allvarlig blir bitchig

| 2 Comments


Jag e strax på väg ut faktiskt..trots att ja e supertrött och går på penicilling. (mamma de står faktiskt inte på förpackningen att man inte får dricka när man äter dem!) Som vanligt när man ska ut så tar man lite ego pics…varför gör alltid tjejer detta?! Haha! Man har precis gjort sig iordning å vill ju självklart ta kort på den vackra skapelsen man gjort..elle?
Iaf…Jag har alltid två alternativ när jag tar kort på mig själv. Försöka att se allvarlig eller normal ut..alltså en bild där jag inte ler med hela ansiktet. Eller en bild där ja kan mina fotogeniska muskler, vilken jag ska dra i vart. Men varje gång jag försöker ta en bild utan att ja ler ser ja ut som en bitch…Undrar vad omvärlden har för syn på mig egentligen… Jag ler ju rätt ofta å e en glad person..men så fort jag inte ler…blir jag automatiskt en bitch då? Inte undra på att man e singel isf… Ikväll ska ja le heeeela kvällen!

2 Comments

  1. jag tycker du var jättesnygg på den översta bilden..

  2. på den nedersta med=)

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *