jobbelijobb och partyhumör

| 0 comments

Jobb jobb jobb jobb jobb jobb jobb…ja de e typ så det känns nu. Men om dagarna är det inte så farligt. Men när man sätter sig vid datorn och ska göra ngt som inte tar mer än ngn timma…och tekniken börjar krångla…ja då blir man inte på bättre humör direkt.
Man blir irriterad och frustrerad om ni inte viste om det.
Vissa är ju lyckligt lottade med datorer som fungerar…
Datorer som klarar av att ha fler än ett usb minne i sig samtidigt…
Min dator e väldigt speciell
Eftersom ja har mobilt bredband så tar det upp ett usb hål.
Om jag då ska lägga in bilder så behöver ja sätta i den sladden i mitt andra usb hål
Men vad händer dÅ?
Datorn dör…normalt? Nej.
När sådant händer när man försöker bli klar med jobb…ja då blir man förbannad.
När man dessutom vet att det ska ske ngt roligt när man jobbat klart…ja då blir man ännu argare…å ju argare man blir desto mindre funkar tekniken…har ni tänkt på det?

Idag skulle vara dagen då jag skulle ha ett timlångt roligt samtal med Sandra som varit utomlands i ett halvår…men jag måste gå å lägga mig och sova…Jag har inte haft ngn fritid alls i dag…eller jo. Typ två timmar. En timma vid lunch å en när ja åt midda.
Fast när man gör ett bra jobb mår man ändå bra…så de jämnar väl ut sig i slutändan!

Fick reda på att juldagen blir precis som jag vill ha den! i alla fall tror jag det! hihi!
Utgång på boggan i lilla lilla skövde! Underbart. Juldagen kallas ju ”hemvändardagen” alla som flyttat ifrån skövde som kommit hem över julen går ut på juldagen. Så himla kul! En sån där kväll då man kan mingla runt och träffa massa människor som man inte träffat på evigheter!

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *