att föda barn

| 0 comments

Jag är en av alla de människor vars största fasa är att inte kunna föda barn.

Men efter den rädslan kommer rädslan över att faktiskt föda barn.

Det går så många tv shower numera där man får se kvinnor (och män!) föda barn att ämnet grubblas på lite ibland.

För vem fasen vill utsätta sig frivilligt för det som man får se på tv? Kvinnor som ligger och skriker av smärta i en sjukhussäng och kämpar för att trycka ut en hel bebis…det är sjukt.

Men samtidigt ngt som alla kvinnor gjort i alla år…

Jag tycker egentligen detta är ett jobbigt ämne å försöker mest undvika det eftersom jag själv har så oerhört svårt att förstå vad det egentligen är man går igenom.

Men jag längtar till den dagen, som sker om många år, när det blir min tur. Få känna hur de känns att ha en människa i magen. Läskigt.

Just nu går det en dokumentär om en Man som är gravid. En Man som ska föda barnet. Paret pratar om hur jobbigt det är med alla människor som lägger sig i, alla fotografer som bosätter sig utanför deras hem. De får mycket hatbrev och hotbrev. Typiska amerikanska män som pratar om huruvida de kommer hamna i helvetet eller inte. Att det är fel att en Man ska föda barn.

Det roliga är att alla vet om att den här mannen föddes som kvinna. Hon har alltså kvar sin livmoder. Så rent tekniskt är det ju inte en man? Så vad är problemet. Jag förstår faktiskt inte riktigt varför folk reagerar som de gör. Ursäkta min ärlighet, men det finns faktiskt kvinnor som mer eller mindre ser ut som män..borde inte de heller få föda barn då? Vissa kvinnor är helt platta (inga bröst) och är korthåriga…vissa kvinnor har till och med problem med skäggväxt. Och ja, detta är kvinnor. Så vad är egentligen problemet? Att säga att det inte är normalt att en man föder barn stämmer ju inte in som argument ngn stans eftersom han egentligen är en kvinna…

Men ibland behöver väl folk bara få ur sig sin ilska och lite hat…sen vem/vad siktet är inriktat på kvittar nog.

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *