Underbara sambo!

| 3 Comments

Här har jag suttit och blivit beroende av alla komplimanger som man får på spraydate.
Testat att dejta lite och hittar nya nålar i höstacken varje vecka.
Många knäppskallar å idioter finns det. Speciellt den som ville att jag skulle vara en barbröstad värdinna som serverar vin under en ”nakenfest” där alla bär mask och har sex med varandra utan att veta vem man är.
Troligt att jag går där och serverar vin…not.

Nu har min Underbara sambo blivit medlem!!
Alla om är medlemmar måste skriva fem saker man blir varm av respektive kall av. Nedan följer min sambos saker.
Saker hon blir varm av:
* Vin
* tredagars stubb
* höga klackar
* sushi från akki
* när jag får som jag vill

Saker hon blir kall av:
* kontoutdrag
* spyor
* sverige, mest under vintern
* män som inte svarar på sms under två glas vin
* smileysar

Så underbart härlig du är Sara!
Och för att ännu en gång citera henne från spraydate
Barn? – Husdjur räcker bra för mig!

Så nu dröjer de inte länge förens hon får erbjudaden om slavar, trekanter, smisk, hotellnätter och sexlekar med udda personer.

Jag funderar nästan på att låta er få ta del av dessa otroligt roliga mail från seriösa (?) människor där ute. För jag får mig ett gott skratt om dagen, skratt förlänger livet!

__________________________________________


Och av en händelse fick jag precis detta meddelande på spray! haha!

Meddelande från: eric365 54
Datum: 10/03/09 22:22
Kärleksbrev:
Hej…mmm…va fin du är. Jag har lagt ut en bild på min stora, hårda..titta gärna *L*. Vore mysigt att lära känna dig. Kanske kan vi börja chatta på msn? Sen vet man ju inte vad som kan hända….din o min hemlis i så fall *kram*


Vad ska man säga.
Tack alla ni normala killar för att ni finns!
Och ni onormala. Lycka till i livet!

3 Comments

  1. I know the feeling! Var medlem på nån sån där datingsite ett tag, har glömt bort vilken. Där var man tvungen att betala för att skicka personliga meddelanden, men man fick en del skumma grejer ändå. Träffade faktiskt min sambo där, han var normal och stack alltså ut.

  2. Hahaha… Nästan så jag glömt bort allt skumt man läst på SprayDate.. Men saknar dock alla härliga mail och trevliga komplimanger man fick… Men men.. nu får jag det varje dag av en person som verkligen älskar mig och det är ju inte fy skam direkt… Lycka till i SD djungeln! *flinar*

  3. Haha! ja lycka till, till lilla mig! Kan ju behövas. Grattis till er som hittat era älsklingar! håll tummarna för mig!

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *