mail från mammsen

| 1 Comment

Jag har ju lagt upp mail från mamma här innan på bloggen. Eftersom min mamma skickar humoristiska/grova skämt nästan varje dag! Livar upp vardagen! Å guldkornen brukar hamna här såklart! man måste ju dela med sig av glädjen.

Jag trodde nog att även detta skulle vara helt humoristiskt och skrattretande. Men mina ögon fick sig en chock. Istället för att skratta började ja fälla tårar. Så rörd som ja blev. Så mamma, lite förvarning nästa gång!

Mammas mail var som följer:

”En dag frågar en son sin far: ”Pappa, springer du en

maraton med mig?”

Pappan svarar: ”ja” och de springer sin första
maraton tillsammans.

En annan dag frågar sonen sin far igen: ”Pappa,
springer du en till maraton med mig?” och pappan svarar
igen ”ja, min son”.

En dag frågar sonen sin far: ”Pappa, vill du göra
Ironman tillsammans med mig?” (4 km simning, 180 km
cykling, 42 km löpning)

Och pappan svarar igen ”Ja”…

Och här kommer videon till denna historia:”

One Comment

  1. jag gråter…guuu så vackert ren kärlek!!!!

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *