SÅ JÄVLA KUL!!

| 0 comments

Det börjar med att jag ska testa micken…ingen annan vågar säga ”ett…två…tre” i en mick.

”ett två ett två, testing testing”

Helt plötsligt höjjs volymen markant å jag hörs enormt bra
jag reagerar på följande sätt

”Åh jävlar, nu hörs ja minsann”

Vakterna på centret kommer fram och berättar att gamla damer har klagat på att jag svär så förskräckligt.

Oooops!
Men det var så himla kul! Shitt. Jag ville inte gå av scenen på slutet. Jag ville bara stå kvar och prata och prata och prata och prata! Det absolut roligaste var ju faktiskt att de som anordnade dessa ”happy days” på centret kom fram och sa hur duktig jag var. Och att jag hade grym scennärvaro och att jag var rolig att lyssna på! Jippi! Det är ju det här jag vill göra! Varje dag, åtta timmar om dagen! SUPERKUL!

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *