Saker jag tror att jag vet

| 0 comments

Jag har vid ganska många tillfällen i livet kommit på mig själv att sitta inne på felaktig fakta. Fakta som människor runtomkring mig har delat med sig av och som jag absolut inte har haft anledning att tvivla på. Fakta som jag själv har fört vidare.

Exempel.

När jag var 15 så köpte vi en hundvalp.
Vi fick stränga order om att inte ta upp hundvalpen och bära på den eftersom hundvalpar kunde ta skada av höga höjder. Och en meter upp i luften, där min famn satt, det var en hög höjd för valpen. Så vi syskon satt eller låg alltid på golvet och myste med valpen.
Nu har det kommit till min vetskap att det här är ren och skär lögn.
Saker som genast ska googlas är:
* barn som föds naturligt slipper allergier.
* man får inte bada efter att man har ätit för då kan man få kramp och drunkna
* man får mask i magen om man äter snö

 

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *