mail från mammsen

| 1 kommentar

Tre kvinnor samlas:En singel, en förlovad och den tredje gift, bestämmer att de ska teknisktpröva hur man bäst kan förföra en man. De bestämmer att, samma kväll ska deta på sig en body i svart läder, höga klackskor och så ska de ha välmåladeögon som är förföriska och i den utstyrseln ta emot gubben när han kommerhem…

Dagen efter samlas de igen för att höra hur det har gått…
Singeltjejen: Så fort han öppnade dörren och såg mig i läderbodyn ochhögklackat skrek han som en vilde och vi älskade fyra gånger på raken,direkt på golvet…

Den förlovade tjejen: Jag tog på mig bodyn, de högklackade skorna ochsminkade mig sexigt, men det kändes lite pinsamt att stå där nästan naken,så jag tog på mig en pälskappa som jag hämtade i garderoben. När han komhem, öppnade jag pälskappan så han kunde se vad jag hade under. Han blevtokig och skrek av lycka, han kysste mig överallt, vi gick till sovrummetoch älskade två gånger på raken.

Den gifta tjejen: Ja du (med en besviken ton), jag tog också på migläderbodyn och skorna. Jag sminkade mig mer än vanligt och kände mig snygg.När gubben kom hem, slängde han sig på soffan, tog tv-kontrollern i handenoch sa:
– Hörru Batman, vad blir det för mat idag??

En kommentar

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.