Filmtips

| 0 comments

Många av oss tjejer älskar romantiska kärleksfilmer och finner en viss glädje i att få gråta ut en skvätt i slutet på filmen när tjejen får sin dröm kille  ( Lite som att vi tjejer gillar att plåga oss själva eftersom det slutar med att vi vill ha den där killen i filmen, som givetvis inte existerar in real life. Vare sig här eller i USA. )
Det absolut bästa sällskapet när man ska se en kärleksfilm är en kille. Varför undrar kanske ngra medan andra förstår precis vad jag menar utan förklaring.
Jo, (och detta förstår jag inte varför killarna inte snappat upp) Ser vi tjejer en romantisk film med en kille i soffan så kommer vi garanterat att vilja sitta nära och mysa. Vi kommer fälla tårar, då är det fritt fram att krama oss. Vi kommer leva oss in i filmen och när det är hångel på rutan ja då lovar jag att det i princip är fritt fram att hångla upp oss i soffan till den stämningsfulla musiken. (å alla killar gillar väl att hångla?) Om killen dessutom skulle visa känslor till filmen i form av djupa suckar, en tår, kommentarer som ”åh men go and get her then!” så kommer vi slänga oss runt halsen på er eftersom det då blir ett tecken för oss att ni är mer romantiska än vi tror. Jag bör väl nu poängtera att det självklart inte är fritt fram att göra något av ovanstående för killen om han inte har besvarade känslor från tjejen han tittar på filmen med. Jag vill ju inte skapa kaos på nästa Bio-film då alla singelkillar drar dit i hopp om att få hångla upp främmande tjejer.
Nu till tipset!
Eftersom största delen av grabbarna på den här planeten inte blir astaggade av det faktum att vi vill tvinga dem att se en romantisk film så skall ni istället säga att ni ska se en film som ni tror handlar om en kille ute i kriget, ni har hört att de är jättebra. Krigsfilmer är ju ändå grabbigt. Ni sätter er i soffan. Filmen börjar mycket riktigt med massa scener från ett krig och killen du ser filmen med kommer att sätta sig bekvämt och börja moffa popcorn. Det handlar mycket riktigt om en kille som lyckas överleva massa attacker tack vare ett fotografi på en tjej som han hittar. Efter fem minuter är krigsfilmen slut och kärleksfilmen tar vid. Och eftersom ni redan sett början på filmen kan ni bara säga ”men nu har vi ju börjat titta, då måste vi ju se klart” om killen skulle börja protestera.
The Lucky one
Och ja, filmen är bra och grabben i filmen e  HEEEET!

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *