Det är inte lätt när det är svårt.

| 0 comments

Hänger om på jobbet

ska precis få upp en stålanordning på väggen när en stålpinne ovanför beslutar sig för att ta ett skutt ut från väggen och landa på mitt finger.

Skärsår på båda sidor på fingret

svullnad

Då har man sett akutmottagningen i kista galleria i dag då.
Check!

Väl på akutmottagningen så tar jag en nummerlapp. Står med en droppande ispåse runt fingret, det rinner så där härligt längs armen och droppar från armbågen. Då e de en (ursäkta svordommen) jävla kärring som knör sig före. (??)
Jag tappade hakan.
Personalen i luckan sa ifrån att det är kösystem, och att jag var före.
Kärringen vänder sig om och tittar på mig. Vänder sig sedan tillbaka till luckan. ”men ja har så bråttom” Men damen i luckan lät mig knö mig förbi henne! Åsså tvingade hon henne att ta en nummerlapp så hon hamnade sist i kön. Gött kött!

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *