helt fel, men hysteriskt kul!

| 0 comments

Lite nyfiken på i vilket sammanhang dina b-ord har dykt upp dock..
Min gissning är följande sms-konversation:

”Jippiee jag fick den nya backstreet-dvdn i julklapp! Fan va braiga de är”
”jag fick filmen baksmällan i julklapp, bakfullheten i den är gaaanska hög!”

”Haha, känner igen mig lite i den. jag blev bjuden på värsta festen på bmb på nyår tillsammans med min bff och jag bangade ju inte! Slutade med att jag snodde en ballmans (här råkade du skriva ihop ”ball mans”) berlocker för att jag tyckte det var behövligt att blingblinga mig själv lite extra för att det jobbade en såå het bartender som hette boffi (haha) där! Då kom en brunett fram till honom och började flirta, jag blev så arg att jag bankade på henne med ett bombaremang av slag! Sen visade det sig att han spelade battlefield så jag blev helt avtänd och sa åt honom att han kunde åka bonnatåg hem till nördstan han kom ifrån! Jäklar va bakfull jag var dagen efter när jag vaknade.. btw, fick precis mail av en riktigt rolig kille som jag måste svara nu!”

;o)men jag kan ju ha fel oxå.. :)

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *