Träna smart

| 0 comments

vilken överraskning att det var fullt med folk på gymmet idag. 

Varför ska ALLA helt plötsligt träna just idag?
Jag blev uttråkad bara av att titta på kön som hade bildats till löparbandet. 
Nä nu gäller det att vara smart tänkte jag. Tog mitt pick och pack och gick fram till receptionen. ”när kommer det vara som minst folk här imorgon” Hon log och förklarade på ett oerhört artigt sätt, inte alls, att de minsann inte kunde svara på den frågan eftersom det av ngn anledning alltid kommer mycket folk så här i början på året. 
Men jag tror att jag har knäckt nöten.
Imorgon klockan 10:00 tror jag är en perfekt tid att vara där. Då har nog alla som jobbar iaf försvunnit från lokalen. Jag håller iaf tummarna på att det är så.

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *