love it!

| 0 comments

finns det roligare sidor än felsms.com??

Till: Andreas (en bra killkompis)
Sms: Anledningen till att jag skriver till dig är för att jag är så jävla kär. Jag vill bara ha dig här, nu
Svar: Seriöst? Jag är kär i dig också, men har inte vågat säga någonting :$ Kan jag ringa till dig?Förklaring: Skulle till en som jag var på G med, men smset kom till en bra killkompis :S Var tvungen att förklara mig .. ganska hårt. Han ville inte prata med mig på flera veckor efter det :S

Till: Killkompisen
Sms: Ofta du är så kåt? ;)
Svar: Visst e ja kåt, men de va inte vad vi snacka om babe ;)
Förklaring: Så kan det gå när T9 spökar och man är korkad och inte läser igenom messet före man trycker på skicka. Egentligen skulle det stå ”Ofta du är så lat? ;)”. Och jag fick reda på lite för mycket om min killkompis som jag hade känt i endast 2 veckor då, men nu är han en av mina bästa kompisar.

Till: Exet
Sms: Åh, jag saknar dig jätte mycket, kom tillbaka hit till mig!
Svar: Seriöst? Jag saknar dig jättemycket också, har inte riktigt vågat säga det. Moa kommer kanske inte bli lika glad :(
Förklaring: Smset skulle till min kompis som var utomlands, kom till mitt ex som har ny flickvän, Moa. Värst var att han dumpade Moa direkt och ringde till mig. Visste inte vad jag skulle säga eftersom jag inte hade märkt att jag skickat fel. Dom gick inte tillbaka till varann och jag skäms!

Till: Sonen
Sms: Du får inte runka i vardagsrummet. Vi får gäster i kväll. Puss /Ma
Svar: Va?
Förklaring: Skulle skicka till min son att han inte fick stöka i vardagsrummet. T9 Skrev runka. Till mitt försvar så är det min sons gamla telefon. Han måste lagt in ordet runka.

Till: Storasyrran
Sms: Logga in på msn fort. Jag måste skicka en bild på på en jävla finne jag fått på snoppen Är det normalt eller? Haha
Svar: Du skickar fan inte den bilden till mig.
Förklaring: Skickade dettta till min syster istället för min flickvän som säert hade skrattat åt bilden. Hon är rätt galen och skrattar åt allt. Men min syster tyckte att jag var skitäcklig. Tur att jag inte tagit en bild med mobilen och skickade ett felmms.

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *