Januarilove

| 0 comments

I mitt cv står det att jag är grym på att se lösningar istället för problem. Funderar på om jag eventuellt ska försöka få in detta även på fritiden.

Just nu sitter jag här och är jävligt bitter över snön. Jag tänker på massa saker jag längtar till:
- Vita nya tygskor, skinnjacka, solglasögon och en gassande sol som värmer. (självklart ingår vin och vänner i bilden av denna perfekta eftermiddag)
- Torr asfalt, Torrt gräs och Torra springrundor…alltså ingen lera, ingen is att halka på bara att springa och njuta av den friska doften av asfalt och gräs.
- Jag tänkte säga ett fungerade SL, men sen kom jag på att de krånglar även på sommaren. ”Åh nej nu har solen värmt upp spåren så mycket att vi har växelfel i alla linjer”

(Föresten, ni som läser här varje dag. Mitt brev till SL fick jag svar på. Ett uselt svar. De skulle ta mina åsikter och tips till sig. Jag trodde de tog dem till sig så fort de öppnade mailet. Jag hade mer tänkt mig en rejäl förklaring, de sitter säkert inte på ngt sådant. De höjer nog bara priserna på biljetterna för att få ut fetare löner. Min teori.)

Jag ska nu göra ett tappert försök att se lösningar istället för problem.
Ju längre snön är här desto mer tid har jag till att:
- träna inför beach 2013 utan att ha ångest över att jag hellre sitter på uteserveringen, nu kan jag träna inomhus och inte vilja lämna lokalen.
- se bra film. Inte för att jag någonsin väljer en bra film framför vänner, sol och vin men hey…jag försöker hitta positiva saker här.
- jag kan njuta av…hmm….

Who am I kidding…jag kommer inte på fler positiva saker.
Lika bra att vika ihop datorn och bege mig till gymmet.

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *