jag ligger och gråter av skratt

| 0 comments

Till: Mosters man
Sms: Du har ingen kuk, du har ingen kuk, du har ingen kuk. :D
Svar: Inget. Men vi var på middag med dom några dagar senare å då viskade han i mitt öra att det hade han visst det.
Förklaring: Skulle skicka till en kompis som ett internskämt men råkade skicka till honom som va först i kontaktlistan. Han svarade inte men vi var på middag med dom några dagar senare å då viskade han i mitt öra att det hade han visst det. Vi skrattade bara bort det men det var bra pinsamt.

Till: Kvinnlig chef
Sms: Gud vad kul bubblorna kittlas när man fiser i badet, dock luktar det inte lika kul :)
Svar: Jadu, det har jag inte riktigt någon erfarenhet av, vi har dusch hemma, vilket jag tycker att du borde använda efter ditt bad ;)
Förklaring: :) Jag skrattade när chefen svarade så skönt tillbaka. Men jag skämdes ändå när jag skulle iväg till jobbet på måndagen igen. Meddelandet va menat till min sambo.

Till: Min Chef (kvinna)
Sms: Jag blir oroligare och oroligare nu. Ena pungkulan hänger en bra bit längre ned och är svälld till dubbel size. Det gör inte ont men jag måste nog ringa till husläkaren?
Svar: Ja det tycker jag att du skulle göra. Nu trodde jag att du var hemma och sjuk för vinterkräksjukan. Men nu vet jag och håll dig hemma tills du är riktigt återställd.
Förklaring: Skulle skicka till min sambo men skickade till min kvinnliga chef. Hon tog det bra men hon är en av de sista som jag ville skulle veta om min svällda testikel. Fan så pinsamt det var att svara tillbaka till henne. Min blivande fru skrattade så hon grät när jag berättade mitt felsms för henne

Till: Pappa
Sms: Sol, god mat, mycket vin och festande hela nätterna. Ja, du hör ju att vi har det bra. Synd bara att man har sand i hela fittan efter badandet i havet. =) Ses på söndag. kram
Svar: Kul att du har det bra. Älskar dig. Pa och Ma
Förklaring: Var på cypern med några vänner när jag Skickade inte till min vän som jag trodde utan till pappa som klokt struntade i vad jag skrev och svarade på ett bra sätt. Men när jag fick deras svar så skämdes jag i hjäl och vill stanna kvar på cypern i minst 17 år.

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *