Presentinspiratör

| Inga kommentarer

Jag tror jag ska öppna en nytt företag där det arbetar presentinspiratörer. 

De kommer sitta i en bekväm soffa drickandes kaffe och svara i telefon. Kanske att det skall finnas en chattfunktion till dessa med för de som inte vågar ringa in. Det är ju så skönt när man slipper prata med folk och bara kan skriva helt anonymt. (??)
Då kan man höra av sig till dessa när man har idetorka på vad man skall köpa till sin bror, syster, kompis, avlägsen släkting, bekant eller pojkvän/flickvän. Presentinspiratörerna ställer någora frågor om personen som fyller år och sedan kommer det brainstormas ut en mängd ideer till presenter. Och det kommer alltid att levereras ideer som är klockrena. 
Inser nu i skrivandets stund att jag fick iden av en vän som kontaktade mig om hjälp…och det är väl så det går till där ute i världen. Varför ringa ett företag om hjälp när man har ett gäng vänner som finns där gratis. Typiskt dålig ide från mig. Men känner ändå att ordet är rätt gött att slänga sig med, kanske ska lägga in det i mitt cv. 
Presentinspiratör.

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.