Fröken Lycklig och Deppiga Doris

| Inga kommentarer

Först var alla så förbannat lyckliga på de sociala medierna. Fröken Lycklig och Herr Perfekt. Alla levde drömlivet och sprudlade av lycka och välbehag. Folk som inte var lika lyckliga irriterade sig som fan och slängde sig med ”sådär lycklig kan hon fan inte va”
Sen kom Deppiga Doris. De som vågade sig ur lyckliga träsket och körde på raka motsatsen i ren protest. Till en början fick Doris många klappar på axeln och ”hejja dig” uppmuntrande kommentarer. Idag är dock folk irriterade och slänger sig med ”If you have a problem, face it. Don´t facebook it.”
Idag är vi varken lyckliga eller deppiga. Idag har vi åsikter om allt och alla. Skriver gärna ett klagomail öppet via fb till IKEA för att de inte har hål uppe i hörnen, sen får vi 450 000 likes på det och känner att vi har gjort skillnad här i världen. 

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.