Stockholms största minus

| 1 Comment

Jag vet att alla mina väschöttapolers som flyttat upp hit till storstan har samma irritation alla de gånger suget sätter in. (framförallt på söndagar)  Kebab! Det finns ingen riktig kebab i den här staden. Inte ens kebabsås.

har ni kebabsås?
vi har bea, vitlök, aioli, bla bla bla…(ordet kebabsås kommer inte upp)
ni har alltså inte kebabås?
Vi har bea, vitlök, aioli bla bla bla…
ok

Kebabsås verkar inte ens existera i sthlm, vad händer?!
Vart är världen påväg? Vi väschöttar får alltså gå på avvänjning. Från att alltid käka kebabpizza till att äta en capriccosa.

Jag har dock alltid undrat varför Stockholm inte snappat upp hur man gör och serverar riktig kebab. Är det för att Stockholmarna aldrig lämnar staden för att besöka övriga delar av Sverige? Det komiska är att jag aldrig ens sett ngn av mina vänner här uppe beställa en kebab. Så varför ens servera dessa fyrkantiga dallriga små köttskivor utan smak?

One Comment

  1. Kebabsås rules!!! Nu vet du varför jag inte har flyttat till stockholm…

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *