Prisonbreak

| 0 comments

4 säsonger 

22 avsnitt / säsong
45minuter / avsnitt
mest använda replik: Come on! Lets go!
säsong ett – bryta sig ut ur fox river. 
Här är alla tittare astaggade inför varje avsnitt. Det är smart det är intensivt och man väntar med spänning på hur det skall gå.
säsong två – att överleva utan att åka fast igen. 
Här undrar jag om de alla fick göra fystest på audition inför hela serien. Jag har aldrig sett en serie där alla springer konstant. Säsongen är för lång och här hoppar tittarna av prisonbreak tåget snabbare än en hund hittar gömda köttbullar.
säsong tre – bryta sig ut ur Sona.
Ytterligare ett fängelse. Reagerar först med en suck..Kom igen, ska ni inte bara få ett slut på serien? Men efter två avsnitt är säsong tre i samma klass som säsong ett. Sjukt spännande! Tummen upp för säsong tre.
säsong fyra – att få scylla och sänka the compay.
Första chocken är att huvudkaraktären typ gått upp tjugo kilo. Hur det är möjligt kan man ju undra med tanke på att de springer konstant i varje avsnitt. Sen bryts det in in och ut ur olika saker i ren hysteri och jag känner att regissören måste haft ngn sorts panikattack. ”Hey! Vi slänger in killen i ett kylskåp å låter honom bryta sig ut därifrån”
Sista avsnittet.
Får man svar på alla frågor man har? nej.
Får man en go känsla i magen när avsnittet är slut? nej
Känner man att man vet vad serien har handlat om? nej

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *