En gnutta elak

| 2 Comments

Jag sitter på tunnelbanan i vanlig position. Det betyder, iphonen i handen och blicken neråt och hörlurarna i öronen. Facebook, twitter, instagram, aftonbladet, quizkampen, wordfeud you name it. En kille kliver på rätt tidigt och sätter sig framför mig. Han är i telefon och jag hör precis allt han säger.

- jag vill ju vara ärlig mot henne men det går ju inte när hon blir så jävla förbannad., galen.
- ja vi va på berns och sen white room.
- vet inte varför hon inte tycker att de e ok att jag går ut och har kul.

det fortsätter i samma anda hela vägen och jag målar upp en bild i mitt inre hur han ser ut och hur han lever sitt liv.

* överdrivet sygg kille som hittat en osäker bra tjej som är rädd att hon ska bli utbytt om han råkar träffa någon snyggare på krogen.
* det enda jag hittills har sett av honom är hans vader och skor vilket ger mig en bild av att han är en vältränad sneakers kille.
* av det han säger till sin vän i telefon så är det här en kille som faktiskt är trogen sin tjej men ljuger om utgången för att slippa bråk och gnäll.
* Jag tycker synd om tjejen som inte har bättre självförtroende. Att hon inte känner sig säker i förhållandet

Jag har hela deras liv uppmålat i mitt inre. Då vänder jag upp blicken för att jag är så sjukt nyfiken på hur han ser ut.

Jag får en chock. CHOCK!
Killen är bland det fulaste jag sett. Han är stor, inte så att han lider av fetma men killen är tjock. Han har stort  flötigt hår där det inte syns ett enda spår av varesig borste eller hårprodukter. lite fjunigt skägg som ser för tääääskigt ut. Klädstil existerar inte.

Min spontana tanke var att jag ville ringa hans tjej och säga.” Du har absolut inget att oroa dig för. Killen var på Berns och White, tjejerna som går dit skulle aldrig nappa på den här killen, inte ens om han hade gratis champagne till dem. ”

Sen inser jag att jag är en elak människa. Skämskudden åker upp. Vilka jädra fördomar jag hade helt plötsligt. Killen var ju inte alls det fulaste jag sett, bara i jämförelse med Mr Dreamy som jag målat upp i mitt inre. Hans flickvän kanske inte alls var svartsjuk av sig, hon kanske bara var arg för att han e ute jämt å aldrig hemma med henne. De kanske har tre ungar ihop som hon e less på att behöva lägga själv.
Vad vet jag.

2 Comments

  1. behövs ingen skämskudde

    du är i din fulla rätt att tycka vad du vill om honom, hans utseende, samt tänka vad du vill utefter det.

  2. Kanske att jag har rätt att tycka och tänka som jag vill. Men känslan av att vara lite elak infann sig ändå!

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *