Anni – en klok kvinna

| 0 comments

texten här nedan är snodd från anniemed.blogg.se

en vän till mej berättade att hon fått urinvägsinfektion.
hon ringde till doktorn och doktorn undrade hur hon kan ha fått det..
han frågade därefter om hon hade haft sex på senaste.
det hade hon absolut haft.
han frågade om det var med någon ny
och det var det absolut också
därefter föklarar doktorn att det är därför.
det är alltså därför många tjejer får urinis, för att vi har sex med svenskar, och han förklarar noga hur svenska killar är dåliga på att tvätta sina snoppar, och detta är inget påhitt det är undersökt. svenska killar har lortiga snoppar, säger doktorn!!!

så, snälla du svenska kille som läser min blogg. nu tycker jag att vi ska förändra denna statistik och undersökning. nu går du och tvättar snoppen noga och detta kan du göra till en rutin, för det varje morgon och kväll om du har tid kan du även göra det nån gång på dagen.

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *