Löningslördag!

| Inga kommentarer

Det var längesen jag slängde mig med såna uttryck. Jag tycker att lördagar som inte innefattar att folk har fått lön är lite roligare. Varför? För att det inte är knökatjockt med folk ute. 156lång passar sig inte att befinna sig i enorm trängsel.

Om bartendern frågar dig om du vill ha en fyra eller sexa?! Då skall du, om du har samma humor som mig svara
– En fyra bor man i en sexa dricker man!

Trängsel får mig annars att tänka på nästa helg. Har lite ångest över detta. Skulle vilja efterlysa ett lån av ”extreme buffalo shoes”, ni vet sådana dära stylt-skor. Vad skall jag göra nästa helg? Gå på Axwell. Finns två alternativ. Antingen finner ni mig längst fram fastkilad i stängslet eller längst bak hängandes i baren. Troligtvis det sistnämnda, har inte så stor glädje av att vara fastkilad, undviker helst sådana händelser om jag kan.

Ett gött skämt ni kan dra om ni har min humor, ja jag drar detta ganska ofta, och ja det brukar uppskattas.
”Vilket djur gillar inte att åka karusell?
-Antilooooopen”

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.