En nykter kväll på Marstrand

| Inga kommentarer

Vi tog en sväng förbi Marstrand på roadtrippen. Det ligger 1tim ifrån vår stuga, så jag körde. Alltså var jag nykter.

Rolig info.
– främmande människor som jag aldrig mött ansåg att jag var tråkigare än en potatis för att jag inte drack.
– jag var dock kul och trevlig fram tills att de la märke till att jag drack alkoholfritt.
– främmande människor erbjöd sovplats enbart för att jag skulle få dricka.
– folk fortsatte att köpa drinkar och shots till mig fast att jag sagt att jag kör. – Jag satt ett tag med tre drinkar och fyra shots framför mig, och sisådär sex sura grabbar för att jag inte drack.

Hur är jag när jag festar nykter när alla andra dricker? Social, sprallig, dansar lika mycket som alla andra, om inte mer. Drar skämt, skrattar och håller låda. Hade jag suttit i ett hörn med armarna i kors och tjatat om att alla är jobbiga som dricker, då hade jag förstått att folk tyckte jag var tråkig. Men när folk behandlar mig normalt fram tills att de ser att ölen jag håller i är alkoholfri och då vänder sitt humör…märkligt. Jag kan fortfarande bli lite arg, eller rent ut sagt förbannad, när jag tänker på det.

De sista två timmarna glömde alla bort att jag var nykter och jag hade fruktansvärt kul! 04:00 satte vi oss i bilen och jag körde hem. Även fast alla verkade ha en fruktansvärd hangup på att jag inte drack så hade jag ändå jättekul!

20130724-115815.jpg

20130724-120247.jpg

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.