För miljöns skull

| Inga kommentarer

På sommaren besöker man fler och fler utedass, bajamajor (udda namn btw), buskar, mellanrummet på två parkerade bilar, mulltoa eller andra allmänna toaletter.

Killar har till sin fördel att kunna stå upp och kissa var de vill utan att behöva bry sig om andra människors rumpebakterier.

Vi tjejer, vi måste lära oss att sväva. Du läste rätt. Samtidigt som vi svävar måste vi även ha koll på att byxa/kjol inte nuddar golv/mark.

Jag är kort. 156cm. Vissa toaletter jag sätter mig på är så höga att jag kan dingla med benen när jag satt mig. Att sväva när jag inte ens når upp, eller når ner, beroende på hur man ser det. Det är tufft. Brukar då köra papperstricket. Funderar på att ställa mig på ringen på huk nästa gång.
För miljöns skull.

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.