kan man bli mer frustrerad?

| 2 Comments

Ibland förstår inte jag vissa människor…eller kanske butiker…eller jag vet inte vad ja ska säga. Är så grymmt frustrerad. Jag gick in på telenor i dag igen för att kolla om det verkligen skulle vara så dyrt som de sa igår…och för att fråga lite om studentrabatt och erbjudanden. Men vad får jag till svar?!?! Jo, ring kundtjänst på bredbandsbolaget… Om jag inte minns fel så har bredbandsbolaget och telenor slåtts samman. Borde då inte personalen på telenor kunna hjälpa mig?? Jag trodde i alla fall att personalen fanns till för att underlätta för mig som blivande kund.

Så jag får helt enkelt ta och ringa kundtjänst på telefon och bredbandsbolaget för att ordna upp detta…uch..så frustrerad.

I morse var jag uppe 06:00, det har jag inte varit på länge. Jobbigt var det men jag klarade av det! hehe…inventerade på jobbet i dag från 07:00 till 12:30…ganska soft tid. Rätt gött!

Jag hittade en rätt rolig bild i dag föresten! Å jag tillägnar den här bilden till en viss rocky-tokig person! hahaha!! Bilden hittar ni på: http://www.funpic.hu/en.picview.php?id=31342&c=12&s=dd&p=1 Där finns det ganska roliga bilder ibland!

2 Comments

  1. Vilken skändning av en av vår tids största hjältar!

  2. fan vad fult!!!

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *