Första firandet över!

| 1 Comment

En underbar fredag med besök av Pappa med familj åsså farmor å farfar! hur mysigt som helst. Jag fick massa pengar till thailand så nu e ja en liten bit på väg iaf! Får se om pengarna går dit bara..ja kommer ju stå utan lön till 25 augusti…illa illa..men så är de!

Vi har fikat, lunchat å ätit tårta som ja bakade igår! Eller tårta å tårta. En Philadelphia-kaka…som man har i frysen med digestive..Mmmm! Den gick åt kan ja lova! Gott gott gott!

Nu ikväll blir de till å gå å hejja på fotbollsturneringen som INFO anordnat. Egentligen skulle jag varit med och spelat..men nu blir de till å titta på istället! De får gå de med! Så nu ska man diska upp allt från i dag å dammsuga golvet igen för att imorrn få ännu mer besök som firar mig! Å imorrn e de ju min riktiga dag! Jippi! Då blir Malin ett år äldre. Ska man skratta eller gråta! haha!

One Comment

  1. haha grattis till världen som 23-åring gumman… underbart! nu är det bara 7 år kvar till 30! Usch jag känner redan att krisen är på väg…
    löve yah! puss

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *