Ljuva dagar!

| 1 Comment

I Örebro har det tydligen varit enormt fint väder i dag. Å inte bara fint väder, det har varit ”fin natur”. Och Per var naturligtvis ute å plåtade, å ja fick se lite av hans resultat och tänkte nu dela med mig av dem, efters om per själv inte har ngn blogg. Så för att förtydliga det så Per blir nöjd!! haha! Det är alltså Per Hjalmarsson som är fotograf! mycket viktigt!

Min kväll har två val. Antingen hänger ja med Frida å Jennie ut i kvällssolen…eller så städar ja klart min lya så gott de går…Imorrn e de ju grillkväll här hemma å sen fotboll, för ja lär inte hinna städa på torsda, å inte freda heller…å lörda e de examen..så hmm…det blir ikväll, eller så får ja stå inne å städa imorrn när frida ligger på stranden…ne…ja vill med vara på stranden. Det blir städa ikväll!*´I wanna be the special one*

One Comment

  1. Haha, ja de var nog tydligt nog tror jag :-D

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *