min semestervecka – pure hell

| 0 comments

Men det fanns vissa glimtar ur veckan. Lilla Julia är mer ”närvarande” i livet. HOn sträcker upp armarna när hon vill bli upplyft, hon kan ta upp sin napp och stoppa den i munnen själv. HOn kan härmas lite och hon ler å skrattar på sitt alldeles egna sätt! hihi!

Adrian och Julian är med underbara. Äldre än Julia, men fortfarande underbara! Adrian är så vuxen i sitt sätt att vara fast att han bara är 9år gammal. JAg skulle lätt kunna umgås med honom hur mycket som helst utan att det skulle vara ngt problem…Vi har samma humor och är lika tykna mot varandra och gillar samma tvprogram! Julian är så himla duktig han med. Han e inte lillgammal längre, han e gammal! haha! Han e hela tolv år, så nästa år e han tonåring! De minsann…mina bröder börjar bli gamla!

En av mina höjdpunkter som storasyster till Adrian, jag höll hans huvud i bilen så han kunde sova utan att nicka sönder nacken helt och hållet! DEt är väl så en bra storasyster funkar elle?

Hanna och Johan föresten, vilken lägenhet de har fått! Eller fått och fått, gjort! härregud vad snyggt de blir! Hanna ska helst klart vara involverad i min inredning i min blivande lägenhet eller hus i framtiden!

Träffade Tezzan som numera även hon bor i Götet! Stor fin lägenhet som hade ett väldigt bra läge i staden. Hon var så snäll å gick på BIO med en helt sönderkraschad Malin. Tack vännen…sorry om ja pajjade dina planer. bion var suverän, vissa killar blir bara sååå heta när de e lite sönderslagna å smutsiga! Die Hard 4.0 Suverän! Å ett hett tips är att se den på Bio, härrejösses! Ja satt å duckade i biostolen för flygande flygplan och skottlossning. Och jag hoppade upp och ner för läskiga ljud och annat. Stackars killen som satt till höger om mig som försökte ha en romantisk bio stund med sin flickvän…jag fick nog mer uppmärksamhet än henne för att jag skrämmde honom varje gång jag hoppade till..Och det syntes att han var nervös över att ja skulle spilla ut min läsk på honom varje gång! haha!

Synd att ja inte träffade Mia, Malin o Helen bara..det var synd. Men jag hade sådan hemlängtan efter den jobbiga veckan så ja pallade inte att bo i ngn mer lägenhet. Vi tar det en annan gång

Att flytta till Göteborg föresten, kanske har ångrat mig…kanske blir Stockholm. Men troligtvis Göteborg om jag får bestämma själv!

Funderar på att bli brunett igen, efter helgen känner jag att jag behöver en förändring. Antingen blir de hårdträning så de heter duga eller så blir de brunt hår. Med tanke på att ja inte har ngra pengar så lutar de nog åt hårdträning.

*motivation*

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *