man ser ända till vaaaarberg!!

| 3 Comments

Viiiiilken helg det blev.

Och humörsvängar har ja tydligen fått…börjar kanske bli gammal. Eller så är det väl den tiden under månaden. Who knows. Fredagen….ja den tänker ja inte yttra så mycket om här faktiskt.
Lördagen spenderades liggandes i soffan, vid fem tiden kom frida och då insåg väl jag å sara att det var dags att sätta in en högre växel. måste varit en trevlig syn frida! haha! två sovanande baksmällefyllda tjejer framför en svensk gammal movie som Magnus Uggla hade en av rollerna i.
Vi lagade megagod mat tilsammans! (läs sara lagade mat, malin å frida hejjade på) Supergott blev det i alla fall! Sara är en stjärna i köket! Kvällen började lugnt. Vi tittade på melodifestivalen. Och jag måste bara få erkänna en sak. Jag totalt diggar Björn Gustavsson. Han är ett humoristiskt litet geni.
Ska vi gå ut, ska vi vara hemma?!?!
Vi sticker till Skybar!!
Ja vilken bra ide!
Skiitfint ställe med underbar utsikt. Lovely. Där kommer jag garanterat hamna igen! ”Man ser ända till Vaaarberg
Lite info från kvällen. Champagne var det enda som slank ner o strupen, betalat av mig själv. billigt malin! Men guuud så gott! En tjej försökte ragga på mig men ja är hetero…det slutade iaf med att hon fick mitt nummer. Av ngn konstig anledning som ja inte kommer ihåg i dag. Tjuvlyssnade på Idol-Olas superseriösa diskussion om övriga idol deltagare…”det här håller du jvligt tysst om” Jaja, what ever! Kvällen slutade på ett kebabhus?! Och i detta lilla hus försvann all glädje what so ever i min kropp. Där blev ja superputt för att de andra hade supertrevligt och umgicks…jag ville ju hem och sova! haha! jaja…hoppas ni överlevde en humörsväng som denna! I will make it up to you!
Nu ikväll blir det chokladmousse och honungsvatten. Halsen har spruckit helt efter helgens pratande och skrattande.
Om ja orkar ska ja fundera på om jag vill börja luncha eller inte. Möjligheten verkar ju dock finnas där.

3 Comments

  1. Mer champange åt folket!!!
    Mer LUNCH åt folket!!!

  2. Eller helt enkelt. Champangelunch.

  3. Hahahahah, Malin de är sjukt kul att läsa dina gamla inlägg. Så jävla skoj vi hade de på St Eriksplan. Thoose were the days!
    Denna kvällen är ju ”slatt-kvällen”

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *