malin is back!

| 5 kommentarer

Vaknade av att en nerv satt i kläm i ryggen. Uch å fy. Så här ont har ja inte haft på år. Ryggen gör för jävla ont. Och jag har inte gjort ngt konstigt allt. Blir lite putt på ryggen…förhoppningsvis är det onda borta tills imorgon…

Idag har verklien mina vårkänslor kommit! Jag känner mig lite smått förälskad, ni vet! Så där pirrigt glad och ser bara positivt på allt! Jag älskar soolen! Idag har det varit 15 grader här i sthlm.

Jag fick en sådan lust och motivation till att städa i morse! (superbra för ryggen..not) Så jag har tvättat fönster, dammat och dammsugit. Rensat ut i köket. Fått upp allt som tidigare stod på golvet i hyllorna. Rensat och gjort ordning på hyllor! Och jag har fått upp tavlor på väggarna! haha! Kan ni förstå! Jag ska bo här i två veckor till, och idag fick jag upp tavlorna! haha! det är ju skrattretande! Men då får vi två veckor då man kan känna sig lite mer hemma kanske?!?! Å självklart finns det en liten touch of malin i lgnheten nu! Ni som såg min lya i jkpg förstår mig!

5 kommentarer

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.