Bullshitt lögner och överdrivna comebacks

| 0 comments

Det är lite kul.
För tillfället har jag en vän som går igenom en separation. Jag försöker ge henne alla de gyllene tipsen om hur man kommer över killen och vilka tabbar man inte ska göra etc.
Det roliga är att jag känner igen mig själv i precis allt hon säger. Vi tjejer tänker på ett speciellt sätt när vi blir dumpade. Och det är svårt att förstå för dem som inte varit där. En dumpad tjej förlorar nämligen sunt förnuft och självrespekt.

Så sitter sara och läser en blogg där en tjej skriver way too mutch om sig själv och sina agg mot hennes ex. Då kom vi på att jag ju faktiskt startade den här bloggen för att kunna skriva av mig om mina deppigheter å agg jag med! Nyfiken som ja e ville ja kika om ja var lika tragisk som alla andra dumpade tjejer.

Och Ja…jag var PRECIIIIS lika tragisk som alla andra! Jag skrev kanske inte precis allt jag tyckte och tänkte. Men man kan ju läsa mellan raderna! Och vad mycket bullshitt man skrev med. Jösses!

Det kan ju vara ett skönt tips till alla dumpade tjejer där ute att läsa min blogg från starten till nu…kanske ni lär er ngt! Man kanske borde printa ut allt till en bok!

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *