en fråga…otippat svar

| Inga kommentarer

idag har ja fått mess där många undrar hur kul min helg varit

hur ska jag förklara den så att ni förstår

jag har legat ner, ibland på sidan, ibland raklång på mage eller rygg. försökt ha en kall handuk över huvudet. Tyvärr så försvinner kylan av handuken på typ fem sekunder…alternativet är att lägga sig på köksgolvet med huvudet instoppat i frysen. Men för mycket mat som skulle bli förstörd.

har vid flertalet tillfällen önskat att jag haft en butler, eventuellt en otroligt snäll pojkvän, som kan kyla handduken ofta.

Försökt få i mig grymmt mycket vätska

man kan tro att jag sett en massa tv…men nej…med huvudvärken har ja ibland bara legat i min mörka lägenhet. El har iaf sparats in på i helgen. Och pengar-eftersom jag inte festat upp ngt.

Idag åt jag första målet varm mat på helgen. inte orkat de andra dagarna. Jippi! Jag överlevde tio minuter i köket. Stekte köttfärs till taccos och hackade lite grönsaker. snabb och god mat.

Många har med lite ledsam ton sagt

– naw, du som var så sugen på vin.

en sak e säker efter den här helgen. Åt helvete med vin. Ja kan nästan lova att ja aldrig mer dricker vin om ja aldrig mer behöver bli sjuk. Det värsta är att jag tror det är dags att borra upp bihålorna som läkaren så snällt talade om för mig sist ja hade bihåleinflammation…jippi…not

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.