att få vara barn på nytt

| 0 comments

När jag pluggade i Jönköping fanns det vissa temafester som alltid kom tillbaka år efter år.

Ngra av dem var följande

- Herr/Dam-middag. Om det var herrmiddag var det damerna som spexade och strippade. Var det dammiddag var det herrarna som spexade och strippade. (nej mamma, alla tjejer strippade inte, bara de som ville)

- SWE = sweden water event…dvs poolparty på äventyrsbadet rosenlundsbadet. I know. Det var grymmt. Tänk er själva. tusentals studenter som är askalas, hoppar bungyjump i bikini och skakar rumpa i bikini…i vattnet. Härliga tider! Flashback – spräckt ögonbryn och grillmärkt rumpa. Det här är nog den tillställningen som ja saknar mest från jönköpingslivet.

- Piratsittning. Varenda student klär ut sig till en pirat och går All in. Efter johnny depps huvudroll jack sparrow blev det nog mer en ”jack sparrow sittning med slampiga piratinnor”

- skumparty. Vet inte vad det är. men skumparty fashinerar många. På bilden nedan stod jag och dansade på golvet. hux flux var jag borta…inte borta på riktigt. bara gömd under allt skum. Tur att Frida fanns där som kunde hitta mig där under! ne, skumparty kommer jag nog aldrig mer att vara på. Men…been there done that!

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *