my way back to hapiness

| 0 comments

Först en förklaring till namnet på den här bloggen. Jag satt för två kvällar sedan och deppade ihop totalt, kände att jag behövde lite positiv energi. Hur skulle jag då kunna få detta…jo! Genom att be mina vänner sms:a mig ett ord som beskriver mig. Jag fick tillbaka en hel hög med härliga sanna ord om mig själv. Något som man begöver en reminder om ibland. Ibland dessa ord fanns just ordet charmig. Jag är charmig!Tanken bakom charmig.blogg.se är att jag ska få dela med mig av min väg tillbaka till lyckan.
My way back to hapiness. Låter kanske som om jag är totalt nere i depp-träsket…och det är jag på sätt och vis. Jag har levt i ett (i mina ögon) helt otroligt bra förhållande, med en otroligt bra kille! Men alla sagot slutar inte lyckligt, och min saga var en av dem som tog slut innan jag själv var beredd på det. Jag har helt enkelt blivit dumpad av killen jag älskade.Nu har jag dock kommit över killen så pass väl att jag faktiskt kan se mig själv i framtiden med en annan kille. Jag måste faktiskt säga att jag är riktigt stolt över mig själv att jag ändå har kommit över honom så pass långt. En liten bit avklarad men en lång väg kvar att gå. För några veckor sedan låg jag enbart i soffan och grät över att mitt liv är helt förstört och att jag aldrig mer kommer bli lycklig. Men nu kan jag se det, jag kan se ljuset i mörkret.Nu är det dock så här, jag och den här killen bodde ihop. Vi bestämde oss för att vi skulle flytta ut ur våran gemensamma lägenhet samtidigt så att ingen skulle behöva bo kvar själv. Vi bestämde många bra saker som skulle underlätta separationen för min del. Men här sitter jag nu i ett bombnedslag till lägenhet. Mitt ex flyttade ut igår kväll…Så nu börjar mitt nya liv som ensam och singel.Går inte att beskriva med ord hur ensam och övergiven jag känner mig nu. Boendes i en lägenhet jag inte vill bo i, lägenheten…det ser ut som jag precis flyttat in…och så här ska jag bo i ytterligare fyra veckor innan jag får min egn lägenhet! Jag längtar.
Den här bloggen kommer handla om min väg tillbaka till ett roligt liv, till lyckan. inte lyckan i ett nytt förhållande. Utan lyckan till ett fungerande icke-deppande liv.Det positiva i allt det tråkiga är att jag och exet inte bråkar, vi kan prata… Om vi kommer kunna vara kompisar?? I dont know….den som lever vet

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *