Sysselsättning, det enda rätta?

| 1 Comment

Alla säger hela tiden att jag måste sysselsätta mig för att komma bort från de deppiga tankarna och de deppiga timmarna i soffan. Jag tror på de tipsen. Så i dag ska jag ta mig till stan, kanske shoppa lite!! Shopping är ju väldigt bra terapi för oss tjejer! haha!

Men jag får inte göra av med alla pengar, för i helgen ska jag till Stockholm!!! och hälsa på min vän Tezzan. Å vi ska ha det så himla kul! vi ska gå på bio, festa och gå på stan! Det känns så himla kul att jag äntligen, ÄNTLIGEN!!, ska få träffa någon av mina ”riktiga” vänner…att bara få vara å veta att hon förstår mig helt och hållet. Och att det är okej att sitta i en soffa och titta på tv utan att behöva vara översocial.

Men min dag i dag har i alla fall börjat ganska bra! Inte deppat nått! riktigt stolt. Å för att inte hamna i depp-träsk-soffan ännu en dag ska ja ta mig till staden nu!

over and out

One Comment

  1. Sysselsättning är det bästa! annars hinner man tänka för mycket. Kämpa på!

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *