En underbar dag i solen

| 0 comments

Idag har jag som sagt sysselsatt mig med att inte vara i lägenheten. Och det har varit grymmt bra för mig. Jag har fått saker gjorde som jag behövde ta tag i så som att skaffa bredband och telefon…sen har jag fixat en del saker på jobbet, lite bra saker!!

Sen har ja hängt med Gustav, en arbetskamrat, när han probvade ut nya glasögon. Hittade ett par riktigt fräcka som passar honom jättebra. Hoppas bara att han själv inser det sen! Jag har försökt hitta några fräcka kläder till helgen i Stockholm, men hittade inte nått…Men jag får ta det som positivt. Har ju pengarna kvar! å de e ju bra!

Sen måste ja erkänna att det var grymmt gött med frisk luft…å solen sken på mitt bleka vinteransikte! Brun utan sol nästa!! Känns gött att solen är framme, känns som att våren är påväg då! Å när våren väl har kommit är de snart sommar! Å enligt min beräkning så tar det mig tre månader att komma över mitt ex…så till sommaren kommer jag må prima igen!

Åh Suck…varför kan inte sommaren vara här nu. Å jag mår helt toppen och har inga deppiga dagar eller nätter längre. Varför ska de ta sån jävla tid att komma över någon helt och hållet när det gäller både känslomässigt och trygghetsmässigt och vänskapsmässigt/familjemässigt….Jag känner ju en sådan kontakt till honom förtfarande, han är fortfarande min bästa vän som vet allt om mig…ingen annan känner mig så pass bra som han. Men samtidigt vet jag att de känslorna, vänskapskänslorna, måste tunnas ut något om de över huvudtaget ska funka att vara kompis med honom. För hur klarar man av att vara en sådan vän som man var under förhållandet…hmm…det går ju inte ens.

Två dagar är snart avklarade som singel och ensamboende…Än så länge har jag väl egentligen inte deppat ihop totalt…å de e väl bra. Men de e tufft…inte lätt att bo kvar i den här lägenheten…Och jag vet att det finns en faktor som kan få mig att bryta ihop totalt…och det är att han går vidare för snabbt…det skulle jag aldrig klara av…Då skulle jag bryta ihop helt och hållet…för då går det inte att bygga upp en vänskap…nej nej…

Nu ska lilla jag äta mitt första mål mat i dag…jag vet..klockan är över 18…men matlusten är inte på topp inte…

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *