när man tror att de inte kan bli värre…

| 2 Comments

då blir det värre. jajjamen, de vill ja lova. Ringde upp telenor för att jag skulle ställa flera frågor om bredbandet och hemtelefonin jag beställt. Jag kommer fram till en telefonist efter att ha fått trycka in lite knappval…vilket alla tycker e sååå roligt! Jag berättar vad jag undrar över…helt utan förvarning kopplar den här personen mig bara vidare…så ungefär mitt i min mening så kopplas jag iväg å hör återigen en ring-ton i örat och en röst som säger ”du är nu nummer sju i kön”…suck tänkte jag, behöva stå i kö ännu en gång. Å sen blev ja lite lack på personen som bara kopplade mig vidare utan förvarning. Det roliga är att jag kom inte någon stans. Efter att det bara varit en framför mig i kön så kopplades jag bort helt…å vad roligt och bra för humöret!

Ringde upp till telenor igen. Kom efter tio minuter fram till en person…berättade vad jag undrade över…Hon som jag pratade med nu var i alla fall artig! Och hon berättade för mig att jag skulle bli vidarekopplad. Nu kommer vi till det roliga. Den här tjejen på telefon vidarekopplar mig till en tjej som heter Maria som bor i kristianstad! Så när hon svarar ”hej det är maria” då är jag skitirriterad för att ja kopplas runt hela tiden. Säger direkt till henne vad mitt problem är..hon fattar inget och säger att jag nog ringt fel. Men jag förklarade att jag blivit kopplad till det nummret av telenor…Så det var ju en lite udda upplevelse..de vill ja lova. Jösses!

Efter det samtalet sket jag i att ringa telefon…jag ringde bredbandsbolaget istället..de sammarbetar ju så tänkte att de nog kunde hjälpa mig. Kom fram, blev kopplad till en ny person…förklarade igen mitt ptoblem…å blev ännu en gång vidarekopplad…Så när jag väl kom fram till den sista personen…då orkade jag inte mer. Ska de vara så krångligt att få lite hjälp om något..då pallar ja inte. Så ja sa upp hela skiten. Så nu står ja på noll igen. Det pissiga är att jag kommer få ringa upp de där satans telenorföretaget igen eftersom de har det bästa priset…Suck

2 Comments

  1. bredbandsbolaget är bäst

  2. ta telia!! Snabbt å lätt… Bredbandsbolaget skickade fakturor till mej ett halv år efter jag sagt upp abonemanget. not good. Hoppas allt vart bra annars idag. Kram

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *