Stockholm nästa!

| Inga kommentarer

Nu är man lite nervös…imorgon ska vi opponera och bli opponerade. Det ja e nervös över är ju vad de ska säga om våran uppsats..uch. Men de går säkert bra, vi blir säkert totalsågade…de e ju de som det går ut på känns de som. Men man kan ju alltid hoppas att vi blir godkända av examinatorn i alla fall!

När opponeringen väl e gjord…då kommer ja sätta mig på bussen till stockholm! Å ja längtar..å ja har längtat så länge! Är så roligt att äntligen få umgås med nån…festa loss! Ska bli så kul!! Ni som vet hur ensamt ja haft det under den senaste tiden förstår nog min iver av att komma till stockholm å umgås med tezzan!

Idag har ja föresten äntligen fått det städat å någorlunda iordning här hemma. SKÖNT! såg ju ut som ”hej kom å hjälp mig” när per flyttat. Men nu är de fint igen! Så nu kanske ja ska kunna överleva här ändå i dessa fyra veckor, eller tre å en halv som de e nu!! går sakta men säkert frammåt till flyttningsdatumet! hehehe!

Imorrn blir de en häktisk dag, upp sju-slänga i en tvätt-läsa två uppsatser till-äta frukost-göra sig iordning-hämta upp tvätten-hänga upp den på tork-packa väskan till stockholm-dra till skolan för opponering-lunch-opponering igen-resa till stockholm! Sen ska ja sova på bussen upp, sen ska ja bara njuta av tezzans sällskap!

Natti natti på månda får ni läsa om min, förhoppningsvis, underbara helg!

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.