kallt ensamt och huvudvärk

| 0 comments

Tre ord som beskriver min stockholmresa!
Kallt, jo tack…snöstorm å minusgrader..inget man vill uppleva när man bara har i stort sett vårkläder med sig.
Ensamt, japp, så var det på fredagens kväll natt å lördagens morgon. Tezzan och Johanna kom hem från efterfesten vid halv tio på morgonen…Snällt? ne inte enligt mig. Men ibland tänker tydligen även tjejer med det de har mellan benen! haha…Tur för er tjejer att ja inte är långsint!

Huvudvärk…kan man kalla det jag hade på lördagmorron…shitt..men tack vare tezzan så fick ja i mig lite frukost, fick se en bra film..sen mådde huvudet bättre.

Men söndagen! den gjorde att hela resan var värd att göra. På söndan fick ja ensam tid med Tezzan och vi hade jättemysigt. Låg och pratade jättelänge och gick och åt middag på en grekisk restaurang. Låtsades att vi var utomlands å beställde in longdrinks! Mmmm…bullan nästa igen någon?!?!

Ja en annan sak som hände i helgen. Jag skulle ladda min digitalkamera när ja kom fram till sthlm. Men vad händer. Jo de funkar inte. Så nu får ja inte ens igång kamerahelvetet. Och vilken kurs började i dag? jo min kurs i digitalbild…så jävla klockren tajming. Så imorrn måste man ta sig till onoff för att klaga för andra gången…dessa tekniska prylar asså…ja pallar snart inte mer. Så hade kameran bara funkat så hade ni fått se en massa fina bilder här på bloggen. Men nu e ju kameran paj så ni får nöja er med enbart ord!

Pratade om en massa av er ”gamla” kompisar i helgen. Det är då man saknar er alla som mest. Men många av oss kommer träffas den 3mars…det ska bli gött de!

Nu återstår de lite plugg ikväll, ska rätta till lite i uppsatsen innan den printas ut å lämnas ifrån en för gott. Ska bli så in i h-vete gött att slippa skiten!!!

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *