näe, det kommer aldrig bli så!

| 0 comments

För första gången sedan den 5december, dagen då jag blev dumpad, så mår jag riktigt bra över att vara singel. Känns så himla skönt. En helt deppfridag! Fast helt deppfria dagar har jag ju haft innan med. Men alltid kännt den där lilla känslan i magen över att ja inte riktigt trivs med livet som singel. Ni vet vad jag menar va, den där lilla känslan man har och man måste sysselsätta sig hela tiden för att tänka på annat.

Idag däremot har ja gått upp, varit i skolan, tänkt otroligt glada tankar och mått himla bra! Och fast att jag har spenderat kvällen i soffan så har jag inte kännt av ensamheten så som jag brukar. Jag har tyckt att det har varit grymmt skönt att bara vara själv i dag faktiskt. Och efter igårkväll så har jag nog insett att ja kommer ha det rätt kul som singel ändå, det finns människor där ute som är jättetrevliga och det finns människor som kommer bli mina nya vänner. Tänk att jag för några veckor sedan skrek och grät ut orden ”näe, det kommer aldrig bli så” när mina vänner sa att det går över, du kommer må bra igen. Trodde inte jag skulle känna den här känslan så fort! Rätt otroligt enligt mig.

Nu håller vi tummarna på att känslan håller i sig, så att ja inte ramlar tillbaka i deppigheten! Å en annan sak! Jag älskar ju snygga skor/stövlar med lite klack! Såg den här bilden i dag..hihi! Min första reaktion var, snyggt. men min andra reaktion blev ”aj!”

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *