öka dygnet till 34 timmar tack!

| 0 comments

Nu var de ett tag sen ja delade med mig av livet igen!

Jag var ute å partajjade ihelgen med ett störtskönt gäng. Hade grymmt kul! Var kul å få göra lite annat än å bara sitta å häcka i lägenheten…Just de ja, i fredas hade ja förfest här hemma med, men en tjej från jobbet å hennes kompisar. De var rätt kul de med! Det absolut roligaste minnet från helgen det blir helt klart när jag fick höra att Fia hade tappat sin mobil i toastolen…efter att hon kissat…å innan hon hunnit spola! Men Fia var stark, hon tog upp mobilen! hahaha…ja har skrattat många gånger åt det de senaste dagarna! haha! Ta inte illa upp Fia, men de var roligt!

Men lördan var helt klart roligast!

Vad händer annars i Malins liv då. Massor..hinner inte med allt. Har verkligen fullt upp. Är de inte föreläsningar så e de homework…å c-uppsatsen hänger över samvetet, den måste rättstavas å fixas till lite..Sen ska man få tid till att packa ner allt inför flytten nästa helg. Samtidigt ska man hinna fixa allt praktiskt med adressändring å bredband å telefon å sånnt…Plus att jag jobbar var till varannan dag. Är helt ledig på freda..då ska ja ta tillfället i akt att ta tag i en hel del saker som hänger över mig.

Imorrn ska ja på intervju föresten! Malin ska inte längre enbart synas i programkatalogen över hela landet. Hon ska även synas på en film på mässor å seminarier om högskolan! Plus att hon ska synas i en katalog för enbart HLK! Så den här tjejen kommer ni inte missa! Haha! vilken tur att hon gillar å synas då! haha!

Nu blir de till å försöka få i sig lite mat, klockan är dock 22:05….men vad ska ja göra. Måste ju äta…å har inte ätit nått sen ett…så hungrig e man..å eftersom man bara får en lunch på jobbet så e de bara å hålla sig tills man kommer hem!

Just de ja! Jag tog fina kort till en skoluppgift. Blev rätt nöjd tillslut!

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *