får man slänga presenter?

| 2 Comments

Hur ska man göra?! Jag har så otroligt mycket saker jag inte använder…men som är gåvor eller presenter från mina nära å kära. Jag kan ju inte slänge det då..men ja har heller inte plats för det. Å känns onödigt att släpa med sig det på vinden hela tiden. Suck..hur gör man? Mamma gav mig tipset att ge det till gengåvan eller ngt sådant. Å det är ju bättre det än att slänga. Men sen så kom ja på iden att ja kanske känner andra människor som skulle vilja ha det…Jag är ju till exempel inte en kaffe-drickande tjej..men ja har fått kaffeglas i mängder i present å julklapp..knske e de nån av er andra kaffedrickandes människor som skulle vilja ha det av mig då. helt oanvända lite smått dammiga kaffeglas!? Å det är ju inte bara kaffeglas jag har för mycket av. Jag har way toooo many vinglas med. Suck..varför varför varför sparar man på allt?! Å när ska ja ha tid att åka med allt till gengåvan…Kan man vara så slug att man slår in de i presenter till folk som fyller år inom det närmsta året?! Eller ger det i inflyttningspresent till andra människor?! Tänk då om jag får besök av dessa människor som faktiskt omsorgsfullt har valt ut just dessa (för att ta samma exempel) kaffeglas till mig. Tänk om de inser att jag gjort mig av med dem..suck..ja e en för snäll människa som vill göra alla till lags. Jag vill tycka om allt jag får…men ja gör ju inte det innerst inne. Så hur får man göra?!

Nu ska jag återgå till att packa ner allt…Är det ngn som vill adoptera mina kaffeglas så är det bara att säga till!

2 Comments

  1. Släng dom för guds skull inte om det är såna på bilden! Då vill din kaffedrickande Madde gärna adoptera dom:)

  2. Madde! glasen e dina!

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *