typiskt tjejjigt!

| 0 comments

Nu är ja sådär typiskt glad som bara tjejer kan bli! Jag har sparat på massor av byxor genom åren som jag har växt ur, byxor som alltså har blivit för små…Men jag har sparat dem i hopp om att jag en dag ska komma i dem igen. Å nu när ja håller på å rensa i alla mina ägodelar så bestämde jag mig för att även rensa en gång till bland alla kläder (vilket ja gjorde för en vecka sen, men för mycket kläder kvar) som jag har sparat. åsså tänkte ja att passar de inte så slänger ja de, kan ju inte hålla på å spara på kläder i alla år som jag hoppas att ja ska komma i ngn gång. Men vad händer?! Alla byxor passar! Till och med mina smalbyxor..som jag inte ens kom i när ja köpte dem! Så istället för å rensa ut genom att prova vilka som passar eller inte så har ja nu rensat ut vilka som ja tycker e snygga eller inte! Så himla gött! NU mår Malin bra ska ni veta!!

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *