ups and downs

| 0 comments

Nu ser lägenheten nästan helt beboelig ut. Ska shoppa lite inredning till köket bara så det inte ser så stelt ut. Men i vardasrummet å sovrummet så är det mysigt nu! Ska bara få upp lite tavlor sen med så är det komplett! Mår mycket bättre nu än vad ja gjorde i morse. Men det går lite i vågor…Just nu längtar jag tills mamma kommer på besök så hon kan hjälpa mig å få ordning på köket. så det blir så där mysigt hemtrevligt..å att Anders får hjälpa mig med soffan, klä om den. Om ja nu inte kan lyckas övertala nån här hemma att hjälpa mig, men troligtvis blir den omgjord när mamma å anders kommer!

Så nu ska man börja ta tag i skolan då..nu kan man inte skylla på att man ska flytta och allt de där. Fast kan ju skylla på att jag håller på att göra iordning. Men antar att man inte kan göra det for ever.

ups and downs

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *