rastlös

| 0 comments

Sitter här i min lägenhet å funderar på hur livet mitt kommer se ut under de närmsta dagarna…Jag har kommit fram till att jag har för lite att göra. Så jag behöver något att göra…men vad, vad ska man sysselsätta sig med när men e helt ensam? Hmm…I don´t know. e så himla rastlös. Brukar ha en hel del jobb under veckorna..men helt plötsligt så har ja knappt några tider alls. Känns helkonstigt. Vill jobba! Behöver komma härifrån å träffa människor. Behöver jobba…Hur får man tider när man inte har några…det är den stora frågan de! haha!

Här i lägenheten finns de dock några saker ja kan göra. Bära ner alla tomma kartonger till källaren…bära ner alla saker som ja inte har plats för till källaren…Skruva ner de fula badrumsskåpen och hänga upp min spegel istället. Hänga upp tavlorna på väggarna. Försöka mig på att klä om soffan själv… Ja, det finns en del saker ja kan göra. Men ja e helt off…ingen motivation alls till att göra nått mer i den här lägenheten. Ja behöver få träffa folk, ja e så grymmt rastlös…å i behov av att träffa människor. Jag är verkligen ingen sån tjej som kan njuta av ensamheten…uch nej…jag är en tjej som e i behov av att få vara social. För när ja inte får träffa andra människor å få umgås å prata å skratta…då går ja under! Mår så mycket bättre när jag har vänner omkring mig än när ja e helt ensam.

Det roliga är att jag blev ”förvarnad” för detta, att jag skulle bli rastlös i den här lägenheten för att den är så mycket mindre än den förra. Men jag kan tala om för dig som sa det att rastlösheten kommer inte av att den e mindre, den kommer av att ja inte har nån å prata med längre! Ingen som man umgås med hela tiden. Det gör mig riktigt rastlös…uch

Snart dags för skolan, då får ja träffa lite folk i alla fall! å förhoppningsvis får ja lite motivation till att göra nått med lägenheten sen!

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *